Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

No jo, jenže tato Vaše věta: " Legalitu může získat mocenská skupina ve volbách, legitimita se však získává činy, nejlépe kontinuálními." je poněkud v rozporu s tím, že panu Burianovi nevadilo za totáče připojit s k pochybné mocenské skupině KSČ, jak někdo poznamenal tady na blogu tuším včera. Takže může být i něco pravdy  na tom, že komise co ho vybrala, taky může mít v sobě propletence z bývalého režimu. Škoda jen, že se k tomu členství pan Burian nevyjádřil a je to v podstatě utajené. Když už se k členství v KSČ vyjádřil Honza Fischer;-D, mohl pan Burian taky.

0 0
možnosti
Foto

Naprostý souhlas. Stále se žvaní o boji proti totalitě a stále se její exponenti dosazují do vedoucích funkcí. Pravdou je, že ředitel Burian o tom neřekl zatím ani slovo, i když zrovna v té kulturní sféře by to bylo obzvláště nutné.

A musím se smát, že autor do toho zatahuje Rusnoka. To si opravdu myslí, že ministr předtím než takovou prkotinu (která je uměle zveličována) jako odvolání náměstka nebo ředitele ND s ním konzultuje? K čemu by pak ty ministry měl?

0 0
možnosti
  • Počet článků 14
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 995x
www.zdenekmerta.cz

Seznam rubrik